Vanaf 6 januari 2025 start Microsoft met de uitrol van de nieuwe versie van Outlook als standaard voor alle Microsoft 365 Business Standaard- en Business Premium-gebruikers. Deze update wordt gefaseerd doorgevoerd en zal naar verwachting afgerond zijn rond april 2025. Als Lancom-klant betekent dit dat je mogelijk niet direct in januari overstapt, maar dat de nieuwe versie in de komende maanden beschikbaar wordt.
Wat kun je verwachten van de nieuwe Outlook?
De vernieuwde Outlook biedt een reeks verbeteringen die zowel de productiviteit als het gebruiksgemak verhogen:
Zijn er ook nadelen?
Hoewel de nieuwe versie veel voordelen biedt, ontbreken enkele functies uit de klassieke Outlook op dit moment. Microsoft heeft aangekondigd dat er nog updates gepland staan, dus sommige ontbrekende functies kunnen later worden toegevoegd. Echter, er is geen garantie dat alle klassieke functies zullen terugkeren.
Hoe terugschakelen naar de klassieke Outlook?
Als de nieuwe versie niet naar wens werkt, kun je eenvoudig teruggaan naar de klassieke Outlook. Volg deze stappen:
Meer informatie?
Wil je een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen de nieuwe en de klassieke Outlook? Bekijk dan de officiële functievergelijking via deze link.
Lancom ondersteunt je graag bij deze overstap. Of je nu de nieuwe versie wilt gebruiken of liever bij de klassieke Outlook blijft, wij helpen je om het meeste uit Microsoft 365 te halen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze update of andere Microsoft 365-functionaliteiten.
Lancom neemt ICT-bedrijf Icera over
Met trots maken wij bekend dat wij het gerenommeerde ICT-bedrijf Icera hebben overgenomen. Deze strategische stap past perfect binnen onze […]
Windows 365 Link: de Thin Client van de Toekomst
Bij Lancom volgen we de ontwikkelingen op het gebied van de Moderne Werkplek op de voet. Toen Microsoft eind vorig […]
De onzichtbare domino: hoe cyberaanvallen doorwerken in de keten
In een tijd waarin digitalisering de ruggengraat vormt van vrijwel elke organisatie, wordt het steeds duidelijker: een cyberaanval raakt zelden […]