Dag Project Consultant, Helpdesk medewerker, Service Manager en Private Cloud beheerder. Lancom heeft jullie nodig. Wij zijn iedere dag voor onze klanten bezig om hun ICT te beheren. Om ICT-omgevingen te implementeren en 100% veilige oplossingen te bieden. Zodat onze klanten zich zorgeloos kunnen bezighouden met het werk waar ze goed in zijn.

Ben jij goed in ICT? Of nog beter: een uitblinker? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken en willen we graag met je kennismaken. Als jij vertelt hoe veelzijdig je bent, dan vertellen wij wat we bedoelen met langdurige relaties en wederzijds respect. En hoeven we het niet te hebben over Microsoft, HP, Cisco, Citrix en RoutIT. Want dat is voor ons ICT-ers gesneden koek. Toch?

Meer weten?
Stuur ons een e-mail!
Geen acquisitie.

Account Manager New Business

Wij zoeken een nieuwe sales collega, die scoren het allermooist vindt en uitstekend voor zijn succes beloond wil worden. Dit is jouw nieuwe baan.

Functieomschrijving

Als ondernemer in hart en nieren ga je als Account manager ICT aan de slag met het genereren van New Business. Wij verwachten van je dat jij als geen ander weet wat er nodig is om succesvol te zijn in je werk. Je bent creatief in het binnenhalen van nieuwe opdrachten op het gebied van Managed Services en daarnaast spreek je je eigen netwerk aan om opdrachten binnen te halen. Je blijft commercieel verantwoordelijk voor de klanten die je binnenhaalt, dus ook een groot deel van de administratieve opvolging van offertes en orders is onderdeel van je takenpakket. Je werkt nauw samen met de Service Managers, die het relatiebeheer overnemen.

Functie-eisen

Tenminste 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring in een commerciële buitendienst functie. Daarnaast ben je in staat lange termijnrelaties op te bouwen, beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je ondernemend en scoor je graag. Je hebt een opleiding genoten op HBO niveau bij voorkeur in een ICT of commerciële afstudeerrichting.

Waarom bij ons

  • Een positie in een enerverende, snel groeiende organisatie;
  • Werken in een dynamische online wereld;
  • Binnen een professionele organisatie met een platte structuur;
  • Met een open- en informeel karakter;
  • Deel zijn van een zeer gemotiveerd en loyaal team;
  • Met grote ruimte voor initiatieven en creatieve ideeën;
  • Met ondersteuning via leadgeneratie;
  • Mogelijkheid van serieus ondernemerschap;
  • Een interessant salaris inclusief bonusregeling en leaseauto;
  • En niet onbelangrijk een gezellige werksfeer met veel humor, gezellige lunches en een vrijdagmiddag borrel.

 

Reageer

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Mail dan je motivatie en CV naar Mark van Stel, m.vanstel@lancom.nl  Voor meer informatie bel 010 245 77 61

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Je kunt je sollicitatie met
uitgebreide cv mailen naar: Mark van Stel: m.vanstel@lancom.nl