Historie

De ICT-wereld is een nieuwe wereld. Onze bedrijfstak is nog piepjong. In die wereld is Lancom al vanaf het begin actief. We zijn opgericht in 1995. En bestaan al best lang voor een ICT-bedrijf.

Om jaar in jaar uit een rol van betekenis te spelen, moet je dag in en dag uit de beste service verlenen. En iedere dag vernieuwen. Want de ICT-wereld verandert constant. Iedere dag komen er nieuwe services en nieuwe producten bij. Met meer dan 25 medewerkers helpen we onze klanten met passende oplossingen voor al deze nieuwe ontwikkelingen. We willen altijd de beste zijn, dat was al zo in 1995. En dat willen we ook vandaag, morgen en in de toekomst.

Missie

Onze klanten ontzorgen op ICT-gebied, dat is waar we voor staan. Het is onze missie. Hieraan werken we met onze enthousiaste medewerkers. Die loyaal zijn aan Lancom en zich altijd realiseren voor wie we het doen: voor jou, onze gewaardeerde klant.

We bieden je betrouwbare, complementaire en veilige ICT diensten. En investeren in onze mensen, onze partners én onze klanten voor een duurzame groei van ons bedrijf.

Visie

Bij Lancom streven we naar 100% klanttevredenheid. We stropen hiervoor graag de mouwen op. Net zoals we er van houden om met elkaar plezier te maken. Om als team te opereren. Die mentaliteit zorgt ervoor dat we een stapje extra doen.

We hebben oog voor de oplossing. En willen als ICT-partner altijd van toegevoegde waarde zijn en producten en diensten leveren waar we trots op zijn. Daarnaast staan we voor duurzaamheid van onze oplossingen, producten en diensten die wij in de markt zetten. We hebben respect voor mens en milieu.

Kernwaarden

Lancom is een bedrijf om trots op te zijn. We zijn trots op onze bijzondere klanten, waarmee we vaak al een lange relatie hebben. En we zijn trots op ons team van enthousiaste medewerkers. Die streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening.

Het succes van Lancom hangt in grote mate af van begrip van onze klanten, kennis van de markt en het vermogen om ons constant te ontwikkelen. De behoefte van de klant staat altijd centraal.

Diversiteit en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden voor de werkomgeving. Die  openstaat voor mensen met verschillende eigenschappen en verschillende manieren van denken. Dit leidt tot innovatie en het vermogen om nieuwe marktmogelijkheden te zien en hierop te anticiperen.

Hoe wij de toekomst zien?

Vol vertrouwen, in jou en in onze medewerkers en in onze producten. ICT is de kern van iedere organisatie. Van de productievloer tot aan de boekhouding. Van de winkelvloer tot de afdeling klantencontact.

Wat de ICT-toekomst brengt, weten we nog niet. Wel dat wij hierin een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld om je te helpen met de keuze voor juiste ICT-producten, om je veilig je belangrijke data te laten bewaren en te zorgen dat je 24/7 online bent. Kortom: om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren. We zijn er trots op om partner van je te zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een keer worden bijgepraat over ICT-oplossingen? Bel even met één van onze specialisten via 010 – 245 77 61 of mail naar info@lancom.nl.

Neem gerust contact met ons op