Hoe wil je bereikbaar zijn?

We kunnen het managen vanuit de Cloud.

 

Meer dan telefonie alleen
Zakelijke communicatie gaat verder dan telefonie alleen. Veel bedrijven denken bij communicatie alleen aan de bereikbaarheid van de vaste nummers. Met vaste toestellen en een receptie of een keuzemenu voor de routering. Maar, wat als je collega alleen op een smartphone bereikbaar is. Of alleen in de gelegenheid is om te typen? Lancom ontwikkelt samen met jou een communicatieplan dat past bij je organisatie. En waardoor de bereikbaarheid van je medewerkers optimaal is.

Vaste telefonie op basis van VOIP (Voice Over IP)
Communiceren begint bij de basis. We faseren de traditionele telefooncentrales met ISDN verbindingen uit. En richten een hosted telefonieplatform voor je in, inclusief:
– Callflow’s, eventueel verdeeld over meerdere afdelingen
– Receptie- en callcenter modules

– Failover naar mobiel
– Gebruikers kunnen zelf aangeven hoe ze bereikbaar willen zijn
– Flexplekken met een inlog per toestel
– En nog veel meer………

Belkosten afkopen of achteraf betalen?
Aan de hand van uw belgedrag bieden wij de mogelijkheid om uw belkosten af te kopen of achteraf af te rekenen. Dit geldt voor zowel vaste- of mobiele telefonie.

Xelion
Zakelijke telefonie is de levensader van elk bedrijf. Daarom biedt Lancom dé hosted telefonieoplossing uit de cloud: Xelion. Hiermee kun je jouw bedrijfscommunicatie optimaal in orde brengen. Medewerkers kunnen overal en altijd bereikbaar zijn, ongeacht welk apparaat dan ook. Zo kunnen zij bellen vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone. Er zijn heel veel mogelijkheden standaard inbegrepen voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Met Xelion heb je een compleet VoIP telefonie centrale in huis.

Integratie vaste en mobiele telefonie (VAMO)
Op basis van KPN EEN kunnen wij je vaste en mobiele telefonie integreren in je eigen hosted centrale. Je bent op je smartphone of tablet overal vandaan bereikbaar, alsof je op kantoor bent. Je belt via wifi of via je mobiele nummer, zelfs zo dat de ontvanger je nummer van kantoor in het scherm krijgt.

Vast toestel, smartphone of geen toestel?
Steeds meer organisaties nemen afscheid van het vaste toestel en gaan werken met een softphone. Deze kan volledige worden geïntegreerd met je desktop. Naast de softphone kan de I AM of Hipper APP worden geïnstalleerd op je smartphone of tablet.

Software integratie
Met onze HIPIN software integreren we de telefonie volledig met je bedrijfssoftware. Naast Outlook en uw browser ondersteunen wij standaard vele financiële softwarepakketten. Met onze TAPI (standaard koppeling van Microsoft) kunnen we zelfs maatwerk software koppelen aan een telefonieplatform.

Chatten
Naast bellen bieden wij de mogelijkheid om te chatten met collega’s, zonder een publieke dienst als Whatsapp te gebruiken. Werk je projectmatig? Maak dan een groepschat aan. Iedereen die bij het project is betrokken krijgt een update in de groep.

Desktop delen
Zelfs het delen van je desktop met je collega’s is mogelijk in de I Am APP.

Zelf uw beschikbaarheid aangeven
Ben je in gesprek op je vaste telefoon, smartphone, desktop/laptop of tablet, dan zien je collega’s dat. Ben je in vergadering of alleen als chat bereikbaar? Geen probleem. Je kunt zelf aangeven hoe je bereikbaar wilt zijn.

Videobellen
Werk je met een webcam en je collega ook, dan kun je ook video toevoegen aan het gesprek. Dit maakt het samenwerken op afstand nog persoonlijker.

Standaard of maatwerk?
Ons hosted communicatieplatform bestaat uit twee concepten, te weten:

– Standaard op basis van KPN ÉÉN
– Maatwerk op basis van HIP (Hosted Telefonie Platform) i.c.m. KPN.

Overstappen?
Enthousiast geworden over onze communicatieoplossingen? Maak dan snel een afspraak voor een quickscan door één van onze adviseurs.