Door Lancom 5 april 2019

Let’s make it carefree!

ICT Dienstverlening

Tegenwoordig speelt ICT in uw bedrijf of organisatie een centrale en vaak ook essentiële rol. Allerlei processen zijn geautomatiseerd en meestal volledig afhankelijk van diverse vormen van hardware en software. Deze automatisering worden u en uw medewerkers aangeboden in een centrale omgeving, gehost op een plek waar uw data veilig staat. Deze omgeving is vervolgens bereikbaar via een willekeurige, doch veilige internetverbinding vanaf een willekeurig device. Geen omkijken meer naar zult u denken.

Natuurlijk mag een device en een verbinding anno 2019 geen probleem meer opleveren. Een dergelijke verbinding kan tegenwoordig al binnen enkele uren op diverse manieren gerealiseerd worden. Een device (ook wel werkplek genoemd) kan bij iedere webshop worden besteld, of bij de winkel op de hoek met installatie-service worden afgehaald. Om nog maar te zwijgen over het aantal devices dat thuis nog ergens rondslingert. Vaak niet ideaal, maar prima om een dag op te werken, totdat die nieuwe MacBook Pro mét Touchbar is geleverd.

Maar als er geen problemen zijn, geen Blue Screens of lange, pijnlijke Deaths, waarom geeft u dan toch relatief veel geld aan ICT uit? Welnu, dat komt omdat uw ICT Dienstverlener in principe alles goed geregeld heeft. Het woord zegt het al; ICT Dienstverlener, een bedrijf dat ICT-diensten levert in de meest brede zin van het woord. Er zullen altijd storingen, defecten, updates enz. zijn. Uw ICT Dienstverlener moet deze herkennen en voorzien, zo snel als mogelijk oplossen en ervoor zorgen dat ze niet nogmaals voorkomen.

Waar het om gaat is dat uw bedrijf of organisatie zich geen zorgen moet maken over defecte apparaten, storingen, trage verbindingen en beveiliging van systemen. Uw systemen moeten 24/7 operationeel zijn. Hierbij staat Lancom als ICT Dienstverlener u graag terzijde en denkt graag met u mee.

“Let’s make it carefree”