Door Lancom 16 juli 2018

Een blog over werkplekbeheer


Kunt u zich ook zo ergeren aan die over-the-top teleshopping commercials? Wij niet meer, en dat is te danken aan enkele Brabantse grappenmakers die dat tenenkrommende marketinggeschreeuw op hilarische wijze op de hak nemen. Voordat we u de link naar de video tonen, moeten we natuurlijk eerst een bruggetje maken naar deze blog. Bij de IT-diensten van Lancom is er, in tegenstelling tot de bewuste commercials, geen enkele ruimte voor loze beloftes. Dat geldt dus ook voor ons nieuwe concept Workspace 365.

Raamwerk in browser

Bij Workspace 365 draait alles om flexibiliteit, gemak en een veilige werkomgeving. Medewerkers willen graag altijd en overal kunnen werken. Met de devices van tegenwoordig is dat geen probleem. Je wilt wel dat al die data veilig en centraal wordt opgeslagen en er moet altijd een back-up worden gemaakt. Met Workspace 365 van Lancom is dat allemaal geen probleem. Dit omvat onder andere een raamwerk in de browser dat als het ware om de volledige IT-omgeving van jouw bedrijf heen zit en koppelingen bevat naar alle documenten en applicaties. Die tover je dankzij de single sign-on met slechts één wachtwoord op je scherm.

Als water uit de kraan

Verder moet de beveiliging van jouw IT geen belemmering zijn voor de gebruikers. Ook geen probleem. Nieuwe applicatie nodig? Geen probleem. Lancom regelt het direct, maak je daar niet druk om. Draait er een applicatie op een oude server en wil je die blijven gebruiken? Ook geen probleem: we halen die applicatie naar ons toe en via een beveiligde verbinding maken wij deze opnieuw beschikbaar in Workspace 365, bijvoorbeeld in de vorm van Exact Online of AFAS Online. Meer weten? Neem dan hier contact op met Lancom.

Tot slot zoals beloofd de link naar het bewuste YouTube-filmpje. Een kleine waarschuwing vooraf: het taalgebruik in de video is hier en daar vrij grof. U bent gewaarschuwd!